От Продължаваме промяната заявиха, че зад тях стоят интересите на

...
От Продължаваме промяната заявиха, че зад тях стоят интересите на
Коментари Харесай

С декларации започна днешният пленарен ден в НС

От " Продължаваме промяната " обявиха, че зад тях стоят ползите на българските жители. ГЕРБ-СДС считат, че ръководещите живеят в свят на илюзии. От Българска социалистическа партия дадоха отговор: " Ние сме в ръководството, с цел да не сте вие там ".

Андрей Гюров, ръководител на ПГ на Политическа партия сподели: В последните дни виждаме смяна в дневния ред на обществото. Опозицията се пробва да замете по какъв начин се стигна до това ръководство. България има голям брой рецесии - някои наследени, други интернационалните. Излизайки от ковид-кризата, влязохме в енергийна рецесия, стартира война. Обръщаме се към всички жители да напомним за какво влязохме в ръководството, тъй като зад нас стоят ползите на българските жители, които отхвърлиха да бъдат крадени, лъгани, които желаят да си върнат от чужбина. Често чуваме за алените линии, само че кои са алените линии на обществото? Борба с корупцията, промяна на правосъдната система, рационализация на армията. Това са и нашите червени линии. Основата алена линия са ползите на българите. Ето за какво още на следващия ден сме подготвени да закрием познавач съда и прокуратура. Ето за какво държим за надзор на парите за пътна поддръжка. Основен наш фокус е облекчаването на ценовия потрес. Никога няма да се откажем да се борим за цялостна бистрота. Отворени сме да продължим смяната дружно с всички, които имат вяра, че благоденствието на страната е тяхната алена линия.
Тази седмица вършим първа огромна крачка със закриването на познавач съд и прокуратура. Следват промяна на КПКОНПИ. Постигането на смяна в България може да стане единствено при работеща и самостоятелна правосъдна система. Продължаваме промяната е национално виновна групировка, поела ангажимент за бистрота. Затова влязохме в политиката, по тази причина ни се довериха българите, а вие няма да ги подведем. Това сме ние.

Тома Биков, от ПГ на ГЕРБ-СДС сподели: ПГ на ГЕРБ-СДС се оказа провинен за всички мелодрами на ръководещите през последните седмици. Ние сме саботирали на два пъти избора на шеф на Българска народна банка - първия път нямаше искащ, а втория - ще се избиете за този пост. Виновни сме евентуално, че не можете да се разплатите на компаниите, а вашият министър върви на митинги. Предполагам, че сме отговорни, че сте се оплели за позицията за Северна Македония. Вие можете да вярвате, обаче това не значи, че това е по този начин. Вие живеете в свят на илюзии. Можете да седите в министерски кабинет, да се усмихвате и друго не можете.

България ще се окаже най-големият терен за акумулатори в света. Това е ваша отговорност.
Никакъв смисъл няма да губите в политическа сила от това да излизате от обстоятелствата и да се пренасяте в света на фикциите. Вие сте групировката, която носи огромната отговорност. Ако вие констатирате сходно нещо, значи казвате, че нищо не вършиме. Щом опозицията диктува дневния ред на обществото, значи вие не управлявате.

Вашият министър господин Ченчев стачкува срещу вас и до тоя цирк стигнахме. Опозицията е тук, с цел да ви показва грешките.

Вашия дневен ред е доста тежък - ще би трябвало да отговорите за какво сте въобще в ръководството на страната. А, с цел да ни няма нас - споделя господин Свиленски. Нас обаче ни има. Тогава от вас няма смисъл. Знаете ли какъв брой се интересува геополитиката от този ваш смисъл - не се интересува. Ние няма да ви пречим да грешите.

Георги Свиленски, ръководител на ПГ на Българска социалистическа партия: Казах, че ние сме в ръководството, с цел да не сте вие там. Това желаеха хиляди оставката на Борисов и на Гешев. Вие би трябвало да сте надалеч от ръководството.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР