От Продължаваме промяната видяха в действията на Има такъв народ

...
От Продължаваме промяната видяха в действията на Има такъв народ
Коментари Харесай

ПП видяха сценарий в действията на ИТН

От " Продължаваме промяната " видяха в дейностите на " ИТН " сюжет. Напускането на обединението от Има Такъв Народ за тях не е огромна изненада. Ще работят да се одобри актуализацията на бюджета, тъй като това е значимо за хората и за бизнеса. Смятат, че нови избори не са добър вид за страната ни.

За " Продължаваме промяната " дейностите на довчерашните съдружни сътрудници от Има Такъв Народ са били предизвестени, излиза наяве от мненията им през днешния ден.

В " Денят стартира " на Българска национална телевизия ръководителят на парламентарната група Андрей Гюров сподели, че в последните месеци от партията на Слави Трифонов са саботирали дейностите на ръководещите в Народното събрание. Посочи съответно правосъдната промяна и актуализацията на бюджета. Нарече " партенка, която към този момент се е изтъркала ", изказванията на Има Такъв Народ за Северна Македония. Определи дейностите им като плод на прелиминарен сюжет.



" Очевидно има някакъв сюжет и цялата мъка в последните месеци беше не какво ще се случи, а по кое време най-сетне Има Такъв Народ ще намерят мотив да подхващат тези дейности, да изтеглят министри, да старатират подобен тип парламентарна рецесия ", сподели Гюров.

За министъра на образованието Николай Денков изненадващото е, че Има Такъв Народ избраха тъкмо разискването на бюджета като мотив да изоставен обединението.

" Имаше очакване, че може нещо да се случи. Това, което не беше предстоящо, че се случи тъкмо през вчерашния ден, в случай, че на експертно равнище бюджетът беше обсъждан, изпратен е авансово. Всички знаят, че би трябвало да бъде признат през вчерашния ден, с цел да може да влезе в Народно събрание, според една хронограма, която е разисквана с съдружните пратньори ", сподели Денков.

Министърът на нововъведенията Даниел Лорер подсети, че е извънредно значимо да се одобряват бюджетът и ограниченията за бизнеса и хората. Според него е безусловно безконтролно да се изоставя България поради пари за пътища.

" Това е смешно и безконтролно. Това е крещяща липса на отговорност. Смятаме, че Има Такъв Народ би трябвало деликатно да преценяват дали желаят да са част от корупционният модел от предишното или както се заявяваха в продължение на цяла година, желаят да оказват помощ на България да направи прехода към новите времена ", сподели Лорер.

От " Продължаваме промяната " не скриха раздразнението си, че от Има Такъв Народ са се пробвали да извиват ръцете им при разискването на бюджета с желаните средства за районното министерство.

" Не считам, че е редно да се слагат по подобен метод ултимативно въпросите, тъй като това е екипна работа и ние такса " успокоение " на политически брокери няма да плащаме ", сподели Йордан Терзийски.

А военният министър се надява, че в тази комплицирана обстановка с икономическа рецесия, инфлацията и война покрай нас, ще се откри метод да се избегне и политическа рецесия.

" Стабилността сега на политическата система в България е извънредно значима. Има да се одобряват и доста значими закони, занапред, тъй че мисля че стабилността е доста по-важна от всевъзможни други политически сметки ", сподели Драгомир Заков.

Според " Продължаваме промяната " нови избори не са положително решение за страната. За тях е значимо да се откри работеща формула в настоящия парламент.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР