От Продължаваме промяната ще предложат кабинет дали ще се получи

...
От Продължаваме промяната ще предложат кабинет дали ще се получи
Коментари Харесай

Министър Божанов: Далечна хипотеза е коалиция между Демократична България и Продължаваме промяната

От " Продължаваме промяната " ще предложат кабинет дали ще се получи е въпрос на диспути и полемики. От " "  сме подготвени да се включим в възможен нов кабинет. Това съобщи министърът на електронното ръководство в предаването " Събуди се " по Нова телевизия. 
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 393
По думите му " Газпром " е бил механизма на зависмост на България към съветски газ. И добави, че от " "  по-скоро са против подновяването на контракта. 

Божанов разяснява и възможното приемане на " " на третия мандат от президента. 

Тертият мандат е далчна догадка. Ако президентът го даде на нас ще осъществим Конституцията. Още по-далечна догадка е коалиция за избори сред " " и " Продължаваме промяната ", само че съществува и тази алтернатива. Нови избори не са нещо, което ни плаши, само че не са в полза на България. Ще опитаме да създадем вероятното в този парламент, сподели още министърът в оставка. 

Отнсоно машинното гласоподаване Божанов съобщи, че от  " " са за 100% машинно гласоподаване. 

Това сподели, че понижава манипуациите, грешките, купения избор. Ще застъпим тематиката, в случай че стане подобен спор, че би трябвало да има единствено машинно гласоподаване. Имаше спад на интензивността при изборите само че те беше заради това че са три избора един след различен. Хартиените бюлети позвлява по-лесно да се вършат схемите за пазаруване на гласове. Манипулациите са една от аргументите. Има и страха, че това отхвърля някои изборители, само че това би трябвало да бъде подкрепено с разбори, означи Божанов.  

От " ИТН " са изразили подготвеност за диалози, техни депутати напущат през ден. Дори на равнище самостоятелни депутати ще разчитаме на тяхната съвест. Няма да разчитаме ГЕРБ. Придържаме се на предизборните си общания и няма да дискутираме с ГЕРБ, добави Божанов. 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР