От Продължаваме промяната се скриха високо в планината, за да

...
От Продължаваме промяната се скриха високо в планината, за да
Коментари Харесай

ПП се скриха в планината, за да правят анализ на вота

От " Продължаваме промяната " се скриха високо в планината, с цел да създадат своя разбор на резултата от вота, който им струваше към 300 000 гласа по-малко и ги смъкна на третото място след ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Партийното заседание обаче не се организира в офиса на Политическа партия, а на скрито място, надалеч от София, в планината, заяви Българска национална телевизия довечера, като се базира на неофициална информация от свои източници. 

Освен надалеч от медиите, съвещанието на актива на " Промяната " се организира в отсъствието на пиарите на партията, които в никакъв случай не пропущат сходни мероприятия.

Очевидно решенията, които ще бъдат взети, не би трябвало да стават най-малко на този стадий обществено притежание и отникъде не трябва да изтича предварителна информация.

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " още по-рано денем анонсира, че събира актива на Политическа партия, с цел да обсъдят изборните резултати от вота за парламент. Петков удостовери, че ще бъдат съпротива. Той обаче не разкри къде ще се организира партийната колекция.

Днес се събираме да осмислим новата обстановка в дълбочина. Три неща са ясни: ще бъдем мощна и градивна съпротива, ще сме най-твърдите бранители за продължение на европейския модел в България, където богатствата се разпределят почтено, ще се борим против всеки опит за кражба и корупция. Виждам, че има мощ и капацитет в обществото да продължим смяната на страната ни. Ще очертаем пътя напред дружно ", написа Петков във фейсбук.

В коментара си той не загатна съдружните сътрудници от Демократична България, нито към този момент подадената оставка от водача на Демократична България Христо Иванов и поискания избор на доверие от ръководителя на ДСБ Атанас Атанасов, който е другият съпредседател на " Демократична България ".

ТЕМА преди 2 часа 1211 преди 4 часа 3100 преди 5 часа 888
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР