От Продължаваме промяната са седнали между две софри между Коледа

...
От Продължаваме промяната са седнали между две софри между Коледа
Коментари Харесай

Тома Биков: Декларацията на ПП е писана между две софри - като телефонни измамници са

" От " Продължаваме промяната " са седнали сред две софри сред Коледа и Нова година и са пуснали нещо да разясняваме като национални цели и цели. Политическа партия са в изолираност ". Това съобщи депутатът от ГЕРБ Тома Биков пред bTV.
 
По думите му декларацията на Политическа партия е политическа неначетеност. " Демократична България " споделили от кумова срама, че ще поддържат декларацията на Политическа партия, която съгласно Биков е лекомислен документ.
 
Тома Биков вижда липса на фикция в " Продължаваме промяната " и провежданата от тях политика. Ако желаят да постъпят честно, то да си изтеглят декларацията и да предложат състав на Министерски съвет, предложи Биков.
 
Според него Политическа партия нямат желание да оферират кабинет и управническа конструкция. Тук да ми оферират като телефонни измамници тези предпочитани цели, означи той.
 
Той добави, че обединението ГЕРБ/СДС биха подкрепили ограничения за Еврозоната и Шенген. За това, че не ни одобриха в Шенген са отговорни някогашният вътрешен министър Бойко Рашков и някогашният министър председател Кирил Петков, посочи Тома Биков.
 
Как тъкмо ще ръководят като нямат единодушие за бюджет да вземем за пример, а не да ми оферират Национална детска болница, засегнат е Биков, съгласно който всички депутати щели да поддържат построяването на болничното заведение. Тома Биков бе безапелационен, че ГЕРБ няма да поддържат декларацията на Политическа партия.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР