От „Продължаваме Промяната“ продължават да вървят по-грешен път, а в

...
От „Продължаваме Промяната“ продължават да вървят по-грешен път, а в
Коментари Харесай

Балабанов: Ще опитаме да говорим с всички партии, но от ПП вървят по грешен път

От „ Продължаваме Промяната “ не престават да вървят по-грешен път, а в тази обстановка говоренето би трябвало да е по-умерено. Това съобщи депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов.

„ За нас е значима бързата реакция във връзка с редица рецесии. За това ще създадем всичко допустимо в диалогичен звук да приказваме с останалите три партии, в случай че мандатът бъде връчен на нас, само че това взема решение президентът “, съобщи Балабанов пред Нова.

Според него кандидатурата за министър председател би трябвало да бъде оптимално допустима персона, която да сплоти освен четирите партии, а и целия парламент, като не отхвърли опция това да бъде Никола Минчев.

Според него последните излезли социологии са били направени много преднамерено, с цел да може от Политическа партия да получат повече отцепени депутати, които да се притеснят от неприятните резултати.

„ Когато си на страната на истината, няма от какво да се притесняваш. Оттук нататък е значимо какво желаят българите, а сега всичко демонстрира, че народът не желае избори “, сподели още той.

Според него от Има Такъв Народ нямат проблем нито с Българска социалистическа партия, нито с Демократична България, а по отношение на Политическа партия съобщи:

„ Заради метода на тези хора, които се стремяха да ръководят еднолично, ние излязохме от обединението “, сподели той.

По отношение на въпроса с газа, той съобщи, че би трябвало да се изкажат специалистите, само че най-силните стопански системи в Европейски Съюз, макар позицията си, са избрали да не прекратят доставките на газ. И точно поради това не би трябвало да се приказва популистки, а да се пази интереса на хората.

„ Вчера оповестиха ново повишаване на газа, а нали щеше да бъде по-евтин? Тези прословути танкери пристигнаха за един месец и си отидоха, и по този начин и не стана ясно какво е договорил министър председателят в Съединени американски щати “, сподели още той.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР