От Продължаваме промяната потвърдиха, че ще проведат среща с представители

...
От Продължаваме промяната потвърдиха, че ще проведат среща с представители
Коментари Харесай

Продължаваме промяната: Срещата с ГЕРБ не е за правителство, ще разговаряме по политики

От " Продължаваме промяната " потвърдиха, че ще проведат среща с представители на ГЕРБ-СДС, както беше оповестено по-рано денем от групировката Бойко Борисов, само че акцентират, че няма да се водят диалози на мандат на ГЕРБ-СДС. 

" Веднага след изборите намерено декларирахме, че ще беседваме с всички политически партии по целите, залегнали в препоръчаните от “Продължаваме смяната ” - 16 политики в интерес на хората. Ще се отзовем на поканата от ГЕРБ-СДС ", оповестиха някогашните ръководещи.

В срещата с представителите на партията на Борисов ще се включат и водачите на " Промяната ":

" Ще излъчим специалисти за разговор по политиките, които сме подготвени да подкрепим като градивна съпротива. Тъй като имаме вяра, че българските жители заслужават да чуят желанията и уговорките персонално от водачите, които взимат решенията, в срещата ще се включат и водачите на Политическа партия Кирил Петков и Асен Василев ", стои още в прессъобщението на партията.

От пресцентъра на Политическа партия прецизират още, че срещата ще бъде лъчение онлайн.

" Както към този момент обявихме, всички срещи на Политическа партия с партиите в Народното събрание за разискване на 16-те политики ще бъдат предавани онлайн ", показват някогашните ръководещи.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР