От Продължаваме промяната на Кирил Петков и Асен Василев ще

...
От Продължаваме промяната на Кирил Петков и Асен Василев ще
Коментари Харесай

Ето как ще финансират кампанията на Продължаваме промяната

От " Продължаваме промяната " на Кирил Петков и Асен Василев ще разчитат главно на дарения за финансиране на акцията им за вота. Това стана ясно от думите на самия Василев пред Дарик радио.

Според него, акцията няма да е скъпа, не се плануват телевизионни реклами. " Преките контакти с хората са главното, добави той.

" Недоверието е доста здравословно, а нашето заричане към гласоподавателите е, че ще продължим да вършим същото ", по този начин отговори Василев на въпроса, за какво главното обръщение е доверието.

Той бе безапелационен, че основата за бъдещото ръководство е да вземат решение проблемите по удобен метод. За листите си избират хора от местата, където ще водят, защото би трябвало локалните общности да ги познават.

Според Василев първото и най-важно е индивидът, който ще взе участие в листите на " Продължаваме промяната ", да има кариера отвън политиката. Трябва да бъде подписана и декларация за честност, както се организират и диалози с хората по места. Василев сподели още, че е мъчно да се избират хора и тяхната упоритост е да се намерят толкоз колкото могат, не е належащо да се 400.

" Депутатите не са машини за гласоподаване ", добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР