от Продължаваме промяната - Демократична България Ивайло Мирчев е осъдил

...
от Продължаваме промяната - Демократична България Ивайло Мирчев е осъдил
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев спечели дело за клевета след твърдение, че е получавал пари от Пеевски

от " Продължаваме промяната - Демократична България " Ивайло Мирчев е осъдил продуцента Виктор Димчев за клюка. Повод е изявление на Димчев от март 2021 година за уеб страницата " Либерта ", в което споделя, че Мирчев е взимал пари от депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски и други хора, измежду които Цветан Василев и Васил Божков, с цел да прави политика в тяхна отбрана. Димчев твърди същото и за други представители на " Да, България ", измежду които Христо Иванов и Антоанета Цонева.

" Осъдих Виктор Димчев на втора инстанция за неуместните му изказвания, че аз и мои сподвижници от Да, България сме получавали пари от Делян Пеевски. Не познавам Пеевски, виждал съм го само (много рядко) като депутат в Народното събрание и в никакъв случай не съм общувал с него ", показва Мирчев, който е бил представляван от юрист Николай Христов.



Мирчев прибавя, че цялата сума, на която е наказан Димчев ще бъде дарена на Защитено жилище за хора с умствена назадничавост в с. Крушари, обл. Добрич.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР