От привличащите погледа форми до невероятната аудио система JBL, новият

...
От привличащите погледа форми до невероятната аудио система JBL, новият
Коментари Харесай

Toyota представи лимитирания C-HR Neon Lime за Европа

От привличащите погледа форми до невероятната аудио система JBL, новият Toyota C-HR Hybrid Neon Lime наподобява като звезда, звучи ужасно и се ръководи великолепно, споделят от Toyota.

Със своите остри ръбове и необятна " мускулеста " стойка, Toyota C-HR е впечатляващ. Но в цвят Neon Lime, новият Toyota C-HR е просто паметен. Зашеметяващият двуцветен металик се акцентира от контрастиращ черен покрив, огледала и лайстни, до момента в който 18-инчовите алуминиеви колела в матирано черно, елегантните LED фарове и отличителните стопове с формата на бумеранг допълват блестящия му тип.


В интериора на новия Toyota C-HR Neon Lime те посреща топъл уют. Контурните и ергономични седалки с черна кожа и Alcantara дават превъзходен комфорт, до момента в който насоченото към лидера табло включва 8-инчов сензорен екран на Toyota Touch 2, мултимедийна система за Bluetooth диалози, слушане на музика и свързани услуги в действително време.



Новият Toyota C-HR Neon Lime се задвижва от самозарядна хибридна система. Икономичен 1.8-литров бензинов мотор работи в естетика с електрическия мотор, с цел да реализира впечатляваща горивна успеваемост, ниски нездравословни излъчвания и динамична реакция. Сега електрическия режим е налице по-често и за по-дълги интервали от време, които разрешават да се движите в градски условия с до 50% от времето на електричество.

За да реализира висшо качество на звука, особено проектираната за Toyota C-HR Neon Lime JBL аудио система има потребност от мощност. Ето за какво тя включва и 8-канален стерео усилвател с 576-ватова мощ и 9 високочестотни тонколони за по-кристален и чист тон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР