От присъдата на Софийския районен съд става ясно, че осъденият

...
От присъдата на Софийския районен съд става ясно, че осъденият
Коментари Харесай

Георги Семерджиев получи още една присъда, този път само за 2 години затвор

От присъдата на Софийския областен съд излиза наяве, че наказаният за съдбовната злополука на бул. " Черни връх " е приет за отговорен и за нанасянето на междинна телесна щета с особена свирепост. Това се е случило на 5 май 2012 година в столичния квартал " Хаджи Димитър ". Тогава Семерджиев е употребявал мачете, до момента в който потърпевшият е бил на земята в безпомощно положение.

Това довело до извънредно усложнение в придвижването на бития. За това обвиняване Семерджиев е наказан на 2 години отнемане от независимост. Той би трябвало да изплати и 12 000 лв. обезщетение на потърпевшия.

По същото дело условно е наказан и футболистът Иван Бандаловски. Присъдата на национала е от една година отнемане от независимост с три години изпитателен период. И той е приет за отговорен за нанасяне на междинна телесна щета на същото лице. Според съда Бандаловски е съборил потърпевшия на земята, държал го с ръка за качулката, удрял с юмруци главата му и го ритал в тялото.

Преди по-малко от два месеца Семерджиев беше наказан на 20 години затвор. Наложеното наказване е общо за няколко закононарушения, за които Семерджиев беше упрекнат. Най-тежкото от тях е за убийството на Кристин и Хариет, които починаха през юли предходната година на бул. " Черни връх ", когато бяха пометени от Семерджиев.

Осъденият би трябвало да заплати 700 000 лв. обезщетение на околните на Хариет. В България присъдите не се събират, а се излежава най-тежката от тях.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР