От президентството съобщиха за БНТ, че пълният отчет на дарителите

...
От президентството съобщиха за БНТ, че пълният отчет на дарителите
Коментари Харесай

Кирил Добрев: БСП няма черна каса

От президентството оповестиха за Българска национална телевизия, че цялостният доклад на донорите в акцията на президента Румен Радев е оповестен на уеб страницата на Сметната палата. Според инспекция в единния указател по Изборния кодекс излиза наяве, че общинският консултант от левицата Бенчо Бенчев не е измежду донорите. " Българска социалистическа партия няма черна каса и не е получавала пари от Бенчо Бенчев ", съобщи в централата на партията нейният зам.-председател Кирил Добрев. Той уточни, че казусът с общинския консултант на Българска социалистическа партия в Бургас се раздухва, с цел да работят ръководещите на мрачно, по този начин както в нарушаване на правилника на Министерския съвет са разпределили с разпореждане 111 млн.лв най-вече за общини на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Според Добрев нито един лев не отива във бедстващи и небогати общини.

Кирил Добрев, зам.-председател на Българска социалистическа партия: Изводите, които може да създадем са два: в този тежък за ГЕРБ миг, купува ли си държавното управление парламентарна поддръжка? И второ, опитваме ли се една година преди локалните избори да предрешим, да купим изборите?
Във връзка със случая с Бенчо Бенчев, Добрев още веднъж сложи въпроси за това кой е упълномощил защитата на редица държавни и общински служби като Национален осигурителен институт Бургас и митниците на общата охранителна компания на Бенчев и Митьо Очите.

Добрев отговори и на рекомендацията на Цветан Цветанов Българска социалистическа партия да отсече опашката на гущера, като изреди арестувани кметове на ГЕРБ за разпространяване на опиати и трафик на хора, и такива с каузи за източване на средства.
Кирил Добрев, зам.-председател на Българска социалистическа партия: Ако приказваме за гущера в прав текст - ми, че то гущерът на ГЕРБ си е напряко варан, бе!
Накрая Добрев хвърли бомбата,като сложи следващия въпрос: Правени ли са опити да се заплати на народни представители от ПГ на Българска социалистическа партия да изоставен " Коалиция за България " или Българска социалистическа партия?

Кирил Добрев отхвърли да посочи за кого става дума, само че назова опитите да бъде разрушена Българска социалистическа партия обикновени, които няма да минат.
 От Българска социалистическа партия се разграничават от Бенчо Бенчев От Българска социалистическа партия се разграничават от Бенчо Бенчев
Изпълнителното бюро на Националния съвет на Българска социалистическа партия се разграничи от Бенчо Бенчев и настоя той да напусне неотложно Общинския съвет на Бургас. Социалистит...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР