"От президента разбрахме, че няма да удължи работата на Народното

...
"От президента разбрахме, че няма да удължи работата на Народното
Коментари Харесай

Нинова: Президентът е част от групата, която свали правителството

"От президента разбрахме, че няма да удължи работата на Народното събрание. Президентът не е спрял да подлага на критика това държавно управление от първия му ден. Смятаме, че той е част от групата, която смъкна държавното управление ".
Това съобщи след връщането на мандата ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
„ Нов ръководител на КЕВР не може да се избере за два дни. Президентът го знае. Депутатите показаха, че процедурата може да бъде изпълнена до 12 август. Очевидно президентът бърза да влезе във властта. Върви се към връщане на Иван Иванов, което е противоречиво от конституционна позиция “, добави Нинова.
"Не одобряваме рецензията към Българска социалистическа партия. Препоръчваме му да обърне тази рецензия към Има Такъв Народ и техния министър на енергетиката ", уточни тя.
„ Аз издигнах Румен Радев персонално. Той дължи двата си мандата на Българска социалистическа партия “, уточни водачът на социалистите.
Тя позволява, че президентът ще вземе представители на социалистите зад тила на Българска социалистическа партия в служебния кабинет и посочи, че партията няма да носи отговорност за това.
Според нея доставките от "Газпром " не е трябвало да бъдат спирани.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР