От пресцентърна на Нове АД Холдинг публикуваха дълго становище във

...
От пресцентърна на Нове АД Холдинг публикуваха дълго становище във
Коментари Харесай

Сагата приключи! Левски плати 144 хил. лв. на държавата, няма да му бъдат отнети точки

От пресцентърна на Нове АД Холдинг разгласиха дълго мнение по отношение на наложените запори на компании, свързани със притежателя на Левски Васил Божков и изземане на имуществото му, случили се през миналите дни.

В него е наранена и тематиката с футболния клуб. От мнението излиза наяве, че Левски към този момент не е застрашен с лишаване на 3 точки, каквито информации се появиха през днешния ден, защото сините са обезпечили 41 000 евро, с които ще се заплати дълг към мениджърска организация. Също по този начин от Нове конкретизираха, че са платили и 144 000 лв. на Национална агенция за приходите, само че поради проблемите на Божков, не е ясно дали заплащанията ще бъдат осъществявани в точния момент в бъдеще.

Ето какво пишат от Нове по отношение на нещата, които касаят директно Левски:

“...Така да вземем за пример, трябваше да бъдат платтени 41 000 евро на мениджърска организация за два прехвърлянето за ПФК “Левски” и в случай че тази сума не бе обезпечена, клубът би изгубил 3 т. от шампионата, а при закъснение от 14 дни щеше да бъде изхвърлен от групите. Също през днешния ден беше срокът да се платят 144 000 лева по съглашението за задълженията на клуба в размер на 5 млн. към Национална агенция за приходите. Ако не бяха обезпечени в период, това би развалило автоматизирано съглашението, което щеше да значи поредна голяма загуба за клуба. Това е единствено един прегледен образец. Утре ние няма да сме в положение да оперираме с активите на фирмите си заради незаконосъобразните дейности на правоохранителните органи и това ще докара до доста последици на доста равнища. Ще търсим правата си в съда и ще отстояваме правото си да работим, макар държавните институции и репресивния държавен уред.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР