От пресцентъра на ПП Възраждане изпратиха до Varna24.bg позиция на

...
От пресцентъра на ПП Възраждане изпратиха до Varna24.bg позиция на
Коментари Харесай

Възраждане организира протест за премахване на чуждото колониално правителство

От пресцентъра на Политическа партия " Възраждане " изпратиха до Varna24.bg позиция на водача на партията Костадин Костадинов, която публикуваме без редакторска интервенция:

" Когато през 2013 година стартира Майданът в Украйна, голямото болшинство от украинците подцениха протичащото се и след това заплатиха голяма цена. Държавата им беше вкарана в революция и стартира да се разпада, като всичко това донесе доста страдания и премеждия на целия украински народ.

Днес американците, които продуцираха събитията в Киев, приготвят същия сюжет и за България. Миналата седмица те се пробваха да подпалят Майдан и в София, като считат да продължат и тази седмица.

От месеци държавното управление води убийствена политика, решенията му повлияват отрицателно на метода ни на живот. Цените стремглаво порастват, съвсем всеки българин е налегнат от терзания за своето физическо оцеляване. Прекарахме няколко месеца в боязън дали няма да ни въвлекат публично  в стандартна война, изнасят и до през днешния ден скрито оръжия, а комисионите от тях влизат в държавните джобове.

Всява се разделяне, а водещият му физически изразител са платени провокатори, които заплашват както тези, измежду които са застанали на сякаш инцидентен митинг, по този начин и тези, против които са ориентирани.

Ето за какво на следващия ден и в сряда " Възраждане “ провежда митинг за унищожаване на непознатото колониално държавно управление. Протестът стартира в 17 ч. пред Народното събрание. Призоваваме всеки българин, който не желае страната ни да бъде хвърлена в революция и да бъде доунищожена от проведената незаконна група, известна като държавно управление, да пристигна дружно с нас, с цел да покажем всички дружно, че България е наша, българска, а не на мафиотите, националните предатели и непознатите дипломати от други страни ", се показва в известието до медията ни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР