От пресцентъра на ДПС разпространиха позиция на Делян Пеевски до

...
От пресцентъра на ДПС разпространиха позиция на Делян Пеевски до
Коментари Харесай

Пеевски: Истината за участниците в търговията с български паспорти ще затвори вратата пред лъжците

От пресцентъра на Движение за права и свободи разпространиха позиция на Делян Пеевски до медиите.

Публикуваме цялостния текст на известието:

Народният представител Делян Пеевски в послание към медиите: Само истината за участниците в търговията с български паспорти ще затвори дефинитивно вратата пред лъжците и манипулаторите. Апелирам за цялостна и транспарантна за обществото инспекция!

И през днешния ден Атанас Чобанов не закъсня с следващата медийна неистина по мой адрес, че съм бил обвързван с адвокатската адвокатска фирма, която уредила български паспорт на „ значимия руснак “ (както се твърди в публикацията му) Роман Савушкин. През последните месеци журналистът Чобанов тиражира в общественото пространство доста и разнообразни медийни операции, в които преднамерено забърка и моето име, от “недекларирани” офшорни компании и “заплахи от първия ред на парламента”, до актуалното подстрекателство за моя “свързаност” с лица, уреждащи български паспорти. Всичките му операции обаче не съумяха да реализират целения от него и неговия наставник олигарха Иво Прокопиев резултат, а точно да ме злепоставят, тъй като изказванията им не съставляват нищо повече от откровени и безпардонни неистини. А всяка неистина, рано или късно става ясно. И всеки измамник неизбежно бива изобличен, каквато орис към този момент стартира да застига Чобанов.

Заявявам, че нямам никакво отношение към издаването на български паспорт на упоменатия руснак, както и на който и да е различен непознат жител, заради което сезирам способените органи с искане за осъществяване на цялостна инспекция по случая. В допълнение, точно Движението за права и свободи внесе проектозакон, на който съм съвносител, за анулацията на наредбите, позволяващи приемането на така наречен “инвестиционно гражданство”, както и изиска цялостна инспекция на всички издадени досега „ златни паспорти “. Предложенията, по неразбираеми аргументи, не бяха признати от ръководещото болшинство. Предвид очевидно продължаващите операции по тематиката „ златни паспорти “ и ползите, стоящи в основата на тези операции, в този момент е моментът още веднъж да се изиска осъществяването на цялостна и транспарантна за обществото инспекция на всеки един публикуван паспорт, за което в качеството си на депутат от Движението за права и свободи моля. Само по този начин ще се открият същинските участници в търговията с български паспорти и ще се затвори дефинитивно вратата пред лъжците и манипулаторите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР