От пресслужбата на най-стария клуб у нас - Ботев Пловдив,

...
От пресслужбата на най-стария клуб у нас - Ботев Пловдив,
Коментари Харесай

Ботев Пловдив е най-старият клуб, но въведе иновация: Приема биткойн плащания

От пресслужбата на най-стария клуб у нас - Ботев Пловдив, оповестиха, че към този момент одобряват Биткойн заплащания, а същото по този начин уеб сайтът на клуба е освежен.

В навечерието на градското дерби Ботев (Пловдив) афишира две основни нововъведения, подчертаващи упоритостите на клуба за бъдеще, изпълнено с нововъведения, подхранващи триумфи на терена.

Клубът разкрива своя освежен уеб страница. Новата платформа не е просто информативен портал, а модерното лице на клуба пред почитателите и международната футболна общественост.

Ботев (Пловдив) дава опция на своите последователи и необятната общност да употребяват биткойн в клубните почитател магазини, както и на кетъринг точките, ситуирани на централната естрада на стадион " Христо Ботев " по време на мачове на " канарчетата ". Скоро тази алтернатива ще бъде налична и за закупуване на билети, както и в онлайн магазина на клуба.

Като тласък за почитателите и биткойн общността в България, Ботев предлага 10% отстъпка на всички артикули, закупени с биткойн през ноември.

Реализирайки тези нововъведения дружно с редица други просветителни и социално-отговорни начинания, Ботев затвърждава позицията си на водач, насочен да модернизира и разпространява футболната игра. Отдадеността на клуба към напредъка дава обещание вълнуващи времена за своите почитатели, пловдивчани, както и за необятната футболна общественост.

Малко по-късно от клуба оповестиха, че има механически усложнения с актуализирания уебсайт и той не може да отвори поради сериозен транфик:

Пишем, с цел да ви осведомяваме, че клубният уеб страница сега изпитва механически усложнения заради ненадейно висока вълна от интерес и трафик.

Разбираме неудобството, което това може да аргументи, и желаеме да ви уверим, че нашият екип работи старателно, с цел да позволи казуса.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР