От пресслужбата на италианския футболен гранд Милан, съперник на Лудогорец

...
От пресслужбата на италианския футболен гранд Милан, съперник на Лудогорец
Коментари Харесай

"Милан" отрече слуховете за оставка на Гатузо

От пресслужбата на италианския футболен гранд " Милан ", противник на " Лудогорец " на 1/16-финалите в Лига Европа, отхвърлиха появилите се клюки, че треньорът Дженаро Гатузо е подал оставка.

Гатузо пое " росонерите " в края на ноември на мястото на уволнения поради незадоволителни резултати Винченцо Монтела, само че под негово управление представянето на отбора не се усъвършенства значително, като в три мача от шампионата отборът завоюва 4 точки, допускайки тъждество 2:2 против изгубилия всичките си останали 16 мача дилетант " Беневенто ", а за последно претърпя и тежко проваляне с 0:3 от предпоследния " Верона " в неделя.

Говорител на " росонерите " съобщи за АНСА, че слуховете за подадена оставка от Гатузо са " цялостна небивалица ".
" Милан може да удостовери, че футболистите ще бъдат събрани на лагер от на следващия ден до второ разпореждане ", се оповестява в формалния акаунт в " Туитър " на клуба.

Ръководството на " Милан " анулира и плануваната за 25 декември обичайната Коледна вечеря на тима
" Червено-черните " изостават на 18 точки от водача " Наполи " и на 14 точки от четвъртия " Рома ".

На 23 декември " Милан " приема Аталанта в Серия " А ", след което на 27 декември е четвъртфинала от шампионата за Купата на Италия против градския противник " Интер ", а на 30 декември следва и посещение на " Фиорентина " за състезание.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР