От прессъобщението на Прокуратурата изглежда, че са , и може

...
От прессъобщението на Прокуратурата изглежда, че са , и може
Коментари Харесай

Адвокат Андрей Янкулов: Вероятно е установено, че това е гласът на премиера

" От прессъобщението на Прокуратурата наподобява, че са, и може би към този момент има по-различен метод, без значение от законността на записа “, разяснява по БНР, някогашен прокурор, в този момент юрист отхвърли на прокуратурата да образува досъдебно произвеждане в края на предходната седмица и да приключи инспекцията по сигнал на водача на „ Да, България “ с диалози на настоящи политици, магистрати и може би премиера, записи с нецензурни мнения, по досъдебно произвеждане, за инспекция против частно сдружение.
По записите прокуратурата направи извода, че няма данни за осъществено закононарушение.
Вчера водачът на „ Да, България “ с концепция да нападна този отвод пред по-висшестоящата прокуратура.
„ Самата предварителна инспекция се прави с една цел – да се съберат задоволително данни, че е осъществено закононарушение и да бъде формирано наказателно произвеждане, в хода на което към този момент могат да се събират доказателства. “ Това разясни юрист Янкулов.
 Христо Иванов: Хайде да забележим по какъв начин са разпитани Цацаров и Гешев по абсурда ПКП Христо Иванов: Хайде да забележим по какъв начин са разпитани Цацаров и Гешев по абсурда " ПКП "
" Ние не сме получили още самото определение. Искаме да го проучим деликатно и да го нападаме - апелираме пред по-горната прокуратура...
„ Тоест задачата на предварителната инспекция е единствено и само прокурорът да обясни за себе си дали има задоволително данни, с цел да образува наказателно произвеждане, а не към този момент да потвърждава самото закононарушение. Това е значимо да се каже и да се разбере от хората, че инспекцията обслужва единствено и само прокурора, с цел да реши дали да образува наказателно произвеждане. “ Това сподели още Янкулов.
„ А другояче тук в тази ситуация информацията в самите записи и наличието не са били задоволителни за наблюдаващия прокурор, с цел да се образува наказателно произвеждане и би трябвало да се направи предварителна инспекция за наличието в самите записи.Това може да се направи посредством разнообразни източници ", добави специалистът.
" А откакто Христо Иванов получи постановлението за отвод като адресант на сигнала, той може да нападна пред горестоящата прокуратура и по този начин може да стигне и до Главния прокурор. Това разясни юрист Янкулов.
" Но за мен остава убеждението,че откакто се приказва към този момент за спомагателни дейности, които са осъществявани за инспекция на наличието, значи че евентуално е открито, че това е гласът на премиера... "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР