От предизборната кампания насам говорим, че едно правителство, за да

...
От предизборната кампания насам говорим, че едно правителство, за да
Коментари Харесай

Владислав Панев : Да не гледаме какво говорят ГЕРБ, а какво правят

От предизборната акция насам приказваме, че едно държавно управление, с цел да има смисъл, би трябвало да бъде реформаторско. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ съпредседателят на " " Владислав Панев във връзка изказванията от, че биха подкрепили държавно управление на Демократична България, в случай че президентът им връчи третия мандат за сформиране на кабинет.

приказват разнообразни неща всеки ден, тъй че няма смисъл да разясняваме думите им, а би трябвало да гледаме дейностите им. Днес да вземем за пример не се появиха на изключителното съвещание на Общинския съвет, на което трябваше да бъде попречено Георги Гергов да получи цялостен надзор върху Пловдивския панаир. Това е ясно деяние на, съобщи Панев.

Ако получим мандата, би трябвало да седнем на масата на договарянията в Народното събрание и да забележим по какъв начин се отнасят към целите ни. Да забележим, да вземем за пример, по какъв начин се отнасят към промяна за ограничение на властта на основния прокурор. Поне все още не виждам да има реформаторско настроено болшинство. Не съм оптимист, само че би трябвало да поставим всички старания, с цел да има реформаторско държавно управление в границите на този Народното събрание, тъй като другояче губим скъпо време, акцентира съпредседателят на Демократична България.

По думите му контрактуваното сега за България в Плана за възобновяване и резистентност не значи, че би трябвало да затворим въглищните централи, а да понижим излъчванията с 40% по отношение на 2019 година

Според мен централите в Гълъбово и Димитровград трябваше и до момента да бъдат затворени, тъй като те са рискови за здравето. Очаквам до 2026 г. пазарната обстановка да е напълно друга. Сигурно можем да преговорим изискванията за 40-те %, само че би трябвало да предложим нещо. Според мен това би трябвало да е затваряме на най-замърсяващите централи, както и да влагаме повече в зелена сила. Тенденциите са ясни, въпросът е да влагаме в електропреносни системи и в предпазване на сила, тъй че частният интерес да направи по този начин, че в България да се създава електрическа енергия на конкуретни цени. Ако си " заровим главата в пясъка " и не вършим нищо, единствено след 5 година ще стартираме да внасяме ток от Гърция, тъй като те ще са си свършили работата, а ние ще " чакаме Годо ", сподели още Владислав Панев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР