От предишната Алекс Богданска не е останала и следа. Към днешна

...
От предишната Алекс Богданска не е останала и следа.
Към днешна
Коментари Харесай

Какво направи със себе си Алекс Богданска? Прилича на…

От предходната Алекс Богданска не е останала и диря.

Към днешна дата тя наподобява на две от чалга димите – Глория и Емилия, само че от чертите й няма и диря.

Напълно променена изглеждаше Александра Богданска в ефира на „ Събуди се ” по Нова тв, където наскоро изповяда пред Мон Дьо душевните си терзания.

Дали заради прическата, грима или някакви особености при снимането на изказването, тя изумително приличаше хем на примата на попфолка Глория, хем на колежката й Емилия. Разбира се, вероятно ринопластиката, която благоевградската красавица си направи неотдавна, доста способства за това да се доближава като излъчване до двете певици. 

Алекс, която си оперира носа заедно с тогавашния си мъж Даниел Петканов, взела решението под въздействието на комерсиалната среда, в която битува. Иначе преди години даже не се сещала за интервенцията.
Хората очаквали от нея да им дава непрекъснато нещо ново, което да надгражда идващото. В резултат на това били и корекциите й. Знае се за две – ринопластиката и нарастването на бюста, което Алекс направи първо. Към момента тя се надява, че с интервенцията на носа е поставила завършек на тунинговането. Иначе досега не е изпадала в крайности и се надява и в бъдеще да е по този начин.

Алекс не се е трансформирала доста през годините под въздействието на комерсиалната среда, за чието влияние приказва пред Мон Дьо. Моделката се усеща като наивно дете, което харесва всички, вижда ги като позитивни хора и държи на честните връзки. Тъкмо тази лека наивност и безпокойство по детски, което я обзема при всяко начинание й оказва помощ в работата, защото тя е всеотдайна и непрекъснато влага максимума от себе си. 

Освен това е много дейна и амбициозна. Благодарение на тези си качества, Алекс напредна доста в кариерно отношение в последните години, което обаче в последна сметка докара до развода й с Даниел Петканов, с който имат правоприемник Габриел. За това загатна самата тя още през пролетта, когато пък се отдаде на откровения в предаването „ Търси се ” по Би Ти Ви. 

При раздялата Дани й обяснил, че когато се срещнали, той бил на по-високо стъпало от нея. Понеже тя е работлива и непрекъсната, в един момент го настигнала. Според някои в светските среди Алекс дори го задминала, единствено че явно той не е изтълкувал ситуацията по същия метод. „ Може би има нужда от жена, която да превъзхожда, за да се усеща юначага ”, съобщи тогава Алекс пред водещите Меги Димчева и Нели Хаджийска.

Тя обаче приема, че за раздялата и двамата имат виновност. Своята моделката обясни при Мон Дьо в неделя – вижда я в неправилното отношение към Даниел. Мислела, че може да го подтиква, по този метод както подтиква себе си, единствено че той е по-различен човек. Затова резултатът бил друг. „ Аз съм му казвала: „ Давай, ще се оправиш! Можеш още! ”, разкри Алекс. 

Само че вместо да се подтиква и да е по-деен, Даниел още повече се затварял в себе си. Вместо това Алекс трябвало да го нахъсва с похвали, като му повтаря неведнъж какъв брой е възхитителен и страховит. „ Просто не съм такава жена, която да може да се изкриви по този метод ”, безапелационна бе тя. В тези моменти даже приемала тази тактичност във връзката като лъжа.

Тя била в шок, когато Даниел й изискал бракоразвод. Направил го малко след ринопластиките, на които се подложиха. Тя останала втрещена, защото тъкмо смятала, че моментът е подобаващ за второ дете. С Даниел говорили неведнъж по тематиката, не е взела решението сама. Затова и въобще не предполагала, че се задава раздяла. 

„ Не, аз не мога с теб, до теб, аз съм половин човек ”, споделил й той. След шока, пристигнали болката, обидата и други все негативни пристрастености. Около месец Алекс имала религия, че ще съумеят да се оправят. Смятала, че това е краткотрайна криза. Само че той й споделил, че не е подготвен на такава крачка. Алекс пък от своя страна се чувствала добре по времето, когато били заедно, единствено че пък записва слабостта си да идеализира. Това й пречело да вижда фините нотки в промяната на връзките или на характера и ситуацията на другия. 

Освен това смятала, че ако нещо не е ок, Даниел ще й каже. Той пък очаквал да го пита дали го тормози нещо. След като станало ясно, че разводът е неизбежен, Алекс се затворила в себе си. За този момент тя е казвала, че „ просто се счупила ”. Близките й, включително родителите й и приятелите й я подкрепили и й помагали да се съвземе. С тяхна помощ тя съумяла да се изправи още веднъж. 

„ Разводът отприщи един въпрос: Дали можем аз и дамите, като мен, които са работохолички, да бъдем обичани? Амбициозната жена, паралелно с триумфа си, може ли да развие и стабилно семейство и да го поддържа? Дали мога да донеса домашен уют? Още нямам отговор ”, призна Алекс пред Мон Дьо. 

От тази мисъл я побиват тръпки, плаши се ако ролята й в този живот е да научи тези уроци. Пита се и за какво й е да върви срещу природата си? Това смята тя е срещата със себе си – да схванеш за какво си направен. Да си намериш мястото и да вървиш само напред. Само че Алекс е била напълно щастлива тъкмо, когато е била женена за Даниел, със сина им са живели заедно и към това се е радвала на сполучлива кариера. „ Сега се уча по какъв метод да бъда щастлива като самотна, работеща майка ”, споделя тя.

Въпреки че е постигнала непоколебимост и сигурност за себе си и сина си, хубавицата учудващо няма съответстващото високо самочувствие и самооценка. 
Дори не се усеща добра майка, добър човек. 

Признава, че не е готова за нова любов. Все още се чувствала „ осакатена откъм усеща ”. 
Стресът от раздялата с Даниел Петканов и бързият бракоразвод й се отразил и физически – косата й почнала да капе застрашително бързо. Освен това изгубила и гласа си, който все още е по-нисък от естественото. Било й доста мъчно да замълчи, когато най-вече й се говорело.
Източник: Уикенд 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР