От ПП Възраждане“ обвиниха БСП, че за пореден път са

...
От ПП Възраждане“ обвиниха БСП, че за пореден път са
Коментари Харесай

ПП „Възраждане“: БСП за пореден път показа, че подкрепя правителството

От Политическа партия „ Възраждане “ упрекнаха Българска социалистическа партия , че за следващ път са посочили, че поддържат държавното управление на ПП-ДБ-ДПС-ГЕРБ. Предложенията на „ Възраждане “ за смяна в Конституцията не са били позволени до спор и разглеждане от Комисията по конституционни въпроси, през днешния ден са в отчета на Народното събрание, само че няма да бъдат прегледани, подчертаха от политическата мощ. 

Опозицията още веднъж е напуснала залата в Народното събрание, тъй като не желала да бъде съизвършител на беззаконието , с което ще се трансформира главния закон на страната – Конституцията.

В залата обаче останали от Българска социалистическа партия, чийто ръководител от парламентарната естрада излъга, в свое опрощение, че „ Възраждане “ са внесли оферти, които няма да защитят .

От същата естрада Корнелия Нинова получи ласкави похвали от
Христо Иванов за решението си да остане, с цел да поддържа сглобката, с което ясно
демонстрира, че работи, дружно с тях и е подправена съпротива .

Председателят на Българска социалистическа партия, още веднъж излъга от парламентарната естрада, по този начин както от години лъже гласоподавателите си. Време, през което се прегръща и ръководи с всички политически сили от целия политически набор. В първото държавно управление на Кирил Петков, като очевиден политически сътрудник , а в този момент като скрита част от сглобката .
Избирателите на Българска социалистическа партия не заслужават да бъдат заблуждавани по този начин безогледно , безапелационни са от Политическа партия „ Възраждане “. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР