От ПП тухла върху тухла не видяхме. Нищо ново не

...
От ПП тухла върху тухла не видяхме. Нищо ново не
Коментари Харесай

Нанков: От ПП тухла върху тухла не видяхме. Нищо ново не е построено, нищо старо не е съхранено

 izbori_2023_v1_014

От Политическа партия тухла върху тухла не видяхме. Нищо ново не е издигнато, нищо остаряло не е съхранено.

Този коментар направи във Facebook лидерът на листата на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в Ловеч Николай Нанков.

 

Работа би трябвало. Няма развиване без работа. Тия новите от ПП-тата единствено приказват, акцентира някогашният министър на районното развиване.

Нанков заключи в соцалната мрежа срещите си с хората от село Радювене.

 

" С сътрудниците от листата Ирина Митева, Любомир Банчев и Андриана Младенова си говорихме с хората по наболелите въпроси. А те са като на всички места – цени, инфлация, приходи. И още от тяхната мъдрост – малко да имаш, но да ти стигат, а не доста хартия в джоба, а в магазина не стига за нищо, това към този момент сме го виждали преди доста години. И в Радювене, а и на всички места в област Ловеч, хората желаят от нас да успокоим инфлацията, да свалим цените и да работим всички да са добре ", написа той в соцалната мрежа.

 

Ето и цялата обява на Николай Нанков:

 

Работа би трябвало. Няма развиване без работа. Тия новите от ПП-тата единствено приказват, само че тухла върху тухла не видяхме. Нищо ново не е издигнато, нищо остаряло не е съхранено. Добре бяхте почнали, стопираха ви. Сега се връщайте и се хващайте за работа. Както работи кметът на селото Hadji Ignat Ignev. Това ни споделиха през днешния ден в Радювене. Как по-точно да се дефинира протичащото се в страната ни през последните 2 години не знам. С сътрудниците от листата Ирина Митева, Любомир Банчев и Андриана Младенова си говорихме с хората по наболелите въпроси. А те са като на всички места – цени, инфлация, приходи. И още от тяхната мъдрост – малко да имаш, но да ти стигат, а не доста хартия в джоба, а в магазина не стига за нищо, това към този момент сме го виждали преди доста години. И в Радювене, а и на всички места в област Ловеч, хората желаят от нас да успокоим инфлацията, да свалим цените и да работим всички да са добре. Знаят, че ще могат да гласоподават с хартиена бюлетина, както бяха поискали, знаят и Номер2 на ГЕРБ-СДС, знаят и че СтабилнаБългарияОтново може да има единствено с Победа. "

 

 



 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !    
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР