От ПП се надяваме да няма следващ главен прокурор. Промяната

...
От ПП се надяваме да няма следващ главен прокурор. Промяната
Коментари Харесай

Кирил Петков: Надяваме се да няма следващ главен прокурор след Гешев

„ От Политическа партия се надяваме да няма идващ основен прокурор. Промяната в Конституцията да докара до резултат, че няма такава служба в България, с цел да се освободи България от подмолните зависимости и да се стигне до естествена институционална правова страна ”.

Това съобщи в ефира на Нова тв.

" Не би трябвало да сме щастливи от този резултат. Това бе единствено една добра стъпка, само че би трябвало да продължим напъните. Ние се надяваме да няма идващ основен прокурор, да няма такава служба в България ", сподели Петков в коментар на решението на Висш съдебен съвет от понеделник да в профил от поста основен прокурор.

" Промяната е мудна, само че единственият механизъм е през институциите. Когато преди година и половина заложихме в проекта за възобновяване условия за следствие на основния прокурор беше посята промяната. Това сътвори спор в съществуващата система, тъй като основният прокурор не искаше това да се случи. Той се притесняваше, че следствието ще е против него, евентуално има от какво да се тормози. Когато Гешев стартира да работи против тази промяна, той излезе от прокуратурата и тогава Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова сподели, че ще го сменим ", даде образец Петков.

" " желае да направи комисия по инспекция на настояванията на депутатски имунитети, сподели още Петков. В понеделник бе пожелан неговия имунитет, а преди този момент и на водача на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР