От ПП Няма такава държава влизат в битката за парламентарните

...
От ПП Няма такава държава влизат в битката за парламентарните
Коментари Харесай

Екипът на Слави влиза в битката за парламента и президентството

От Политическа партия " Няма такава страна " влизат в борбата за парламентарните и президентски избори. Новината заяви сценаристът от " Шоуто на Слави " Тошко Йорданов пред публицисти, откакто внесе документите за регистрация на партията в Софийския градски съд.

Събрани са общо 3 700 подписа. Йорданов изрази убеденост, че партията съблюдава закона, няма проект " Б " и че ще получат регистрация - Няма никакво законово условие за името на партията, съобщи Йорданов.

На въпрос дали партията има общи политически проекти с Мая Манолова, защото тя беше първият посетител по малкия екран на Слави Трифонов през вчерашния ден, Тошко Йорданов отговори сбито: " Това, че беше първият посетител е супер настоящо, защото тя е втора на балотажа в София и знаете какви са резултатите от изборите ".Според Йорданов спечелилият и хората на спечелилите от локалните избори към този момент били по всички малките екрани. В последна сметка студиото е публицистично и считам, че е по-интересно да се чуе другата позиция, агрументира се той за поканата към Манолова.

На втори въпрос допустимо ли е партията НТД да има общо политически бъдеще с Мая Манолова, Йорданов даде да се разбере, че не може да отговори на този въпрос и няма да разяснява неща, които могат да се случат в бъдеще. " Като създадем нещо или считаме да вземем решение за нещо, ще ви кажем. Всичко останало са спекулации ", безапелационен беше Тошко Йорданов.

Той не уточни и към кой политически набор ще се ориентира партията, а съобщи, че пред страната и пред хората има проблеми. Йорданов посочи, че от една страна Българска социалистическа партия - левите, са създали неща, които вършат десните партии по света, а пък ГЕРБ - обществени неща по време на изборите. " Това ляво-дясно и да си чешем езиците, от дълго време го няма. На последните локални избори видяхте по какъв начин гласоподаваха демократично мислещите хора ", приключи Тошко Йорданов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР