От ПП ГЕРБ разкриха нова информация от миналото на настоящия

...
От ПП ГЕРБ разкриха нова информация от миналото на настоящия
Коментари Харесай

ГЕРБ изразиха тревога за родното земеделие

От Политическа партия ГЕРБ разкриха нова информация от предишното на сегашния шеф на Държавен фонд "Земеделие " Борис Михайлов. Според водача на младежката групировка Георг Георгиев Михайлов е имал обща компания с източената и банкрутирала през 90-те години банка "Славяни ", в чието управително тяло влизали 18 лица от някогашната Държавна сигурност.

,,Г-н Михайлов е бил също по този начин съучредител и на Българо-американската комерсиална камара, в която не е имало нищо американско и която е просъществувала към една година. През това малко време въпросната камара е била ръководена от господин Барух Чакъров, който е бил изпълнителен шеф на банкрутиралата самолетна компания "Балкан " и дясната ръка на Гад Зееви'', напомни Георгиев.

Не твърдим, че той ги е банкрутирал, само че напълно обоснован е въпросът дали би трябвало да се тревожим за българското земеделие? И единствено още един забавен факт – сдружението "Тамплиери ", в което също е взел участие господин Михайлов, е закрито от съда. Както сами виждате, доста от компаниите и сдруженията, в която под някаква форма е взел участие Борис Михайлов, са или закрити, или банкрутирали, означи Георг Георгиев.

,,Няма неразрешени въпроси за хората, които се намират на обществени длъжности. Това не е опит за скандал. Просто тези въпроси се нуждаят от отговори'', уточни от своя страна Тома Биков.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР