От ПП ГЕРБ дадоха извънреден брифинг днес. Бизнесът и домакинствата

...
От ПП ГЕРБ дадоха извънреден брифинг днес. Бизнесът и домакинствата
Коментари Харесай

Борисов със скандален намек за уволнението на областния управител на Пловдив

 От Политическа партия ГЕРБ дадоха ексклузивен брифинг през днешния ден. " Бизнесът и семействата натрупат спестявания. Това се случва за първи път в стопанската история на страната. Това е виновност на ГЕРБ, тъй като хората са ги икономисали тия пари по наше време “, поде водачът.

" За мен това не е мотив за похвала, а противоположното. Българите влагат и се развиват, само че в този момент очевидно се плашат да го вършат поради служебното държавно управление и пестят “, съобщи Борисов.

До това ни доведоха с по този начин наречената " бистрота, почтеност и честност “. Когато приказваме за тези прилагателни, които ни заболяха ушите да слушаме от Радев, ще кажа, че на Министерски съвет е взето решение да освободят регионалния шеф на Пловдив “, сподели той.

Борисов изясни, че даже не е посочено за какво е взето това решение.

" По пътя на копринката доближава информация, че този уволненият човек ( - Бел. ред.) е брат на някогашната брачна половинка на Радо Чолаков, който от години е разведен с нея “, съобщи Борисов.

" Питам на Драго Стойнев сестра му или на Манолова роднините за какво никой не ги освободи. Какво общо има братът със сестрата и фамилиите? Това демонстрира метода на мислене на тия хора, на тези " демократи “ “, заключи Борисов.

" 243-а умряли. Мислех да приказвам през днешния ден по различен метод. Рекорд на върховете е, само че това какво изяснява. На кого с какво му оказва помощ това? “, запита Борисов.

Той укори днешните думи на зам.-здравния министър, който е решил да взима образец от Русия за карантина за хора над 60 години: " Добре, че не вкарахме имунизацията " Спутник “, както ни притискаха “, сподели той.

" Тези опити със зелените документи, с тестванията, които се вкарват за децата, хубаво… ще похарчат едни пари, само че това се правеше в света преди една година. От тогава всички страни – Китай, Унгария, тези в Европейски Съюз имунизираха. Това е единственият метод за излизане от рецесията. Ние тогава мислехме, че е огромна победа да сключим договорка или някой да ни даде пари за ваксини “, сподели Борисов.

По думите му не е нужно ГЕРБ да насочва в този момент рецензия, тъй като всички виждат какво се случва.

" Радев демонстрира, че еднолично управлява това държавно управление. Дори на премиера Янев не му се чува гласа “, счита водачът на ГЕРБ.

" Нека кажат какво желаят от нас. Месеци наред казвахме, че имунизацията е нужна. Давахме персонален образец и се ваксинирахме “, сподели Борисов.

Той е безапелационен, че лечебните заведения се пълнят, а хората умират. Според него могат да се слагат по 50-60 000 ваксини на ден и да се оправят нещата. " Тестове се купуват до 14 ноември, само че К-19 ще го има и след изборите. Какво? Само ще лъжем хората ", сподели той.

Борисов предвижда, че по време на изборите ще има повече от 100 000 карантинирани. " Как ще гласоподават тогава тези хора? Сега даже няма извършена мярка, която да даде резултат ", счита той. 

" Има сложни, само че верни решения и те би трябвало да се вземат ", посочи той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР