От ПП-ДБ внесоха искане за извънредно заседание на парламента с

...
От ПП-ДБ внесоха искане за извънредно заседание на парламента с
Коментари Харесай

ПП-ДБ искат извънредно заседание на НС заради доклада по договора с Боташ

От ПП-ДБ внесоха искане за изключително съвещание на Народното събрание с единствена точка в дневния ред – разискване и приемане на отчета на Временната комисия във връзка съглашението  между " Булгаргаз " и турската държавна компания " Боташ ".

„ Продължаваме промяната-Демократична България “ (ПП-ДБ) са внесли предложение за изключително съвещание на Народното събрание, на което да бъде прегледан отчетът на краткотрайната комисия за контракта сред „ Булгаргаз “ и „ Боташ “, разгласи в коридорите депутатът Радослав Рибарски.

Въпреки уверението, че ще влезе в пленарната зала през вчерашния ден, той не откри място тази седмица в програмата, изясни Рибарски. В същото време точки, за които нямало отчети, били включени в дневния ред.

Според Радослав Рибарски отчетът съдържа " извънредно скандални обстоятелства и разкрития ", които не трябва да остават скрити за обществото.

Мартин Димитров настоя за незабавни дейности:

" Две спеши неща би трябвало да се създадат – да се даде отчет на ДАНС и прокуратурата и те да потърсят отговорност и те да стартират предоговаряне. Не може да се заплаща по милион дневно, без да се внася даже газ. Това би трябвало да бъде предоговорено ".

Вчера от Има Такъв Народ желаеха отсрочване на разглеждането на отчета, с цел да се срещнат със скандална – по техните думи – информация, предоставена от " Българския енергиен холдинг ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР