От поверителни вътрешни чатове на ПП продължават да излизат реалните

...
От поверителни вътрешни чатове на ПП продължават да излизат реалните
Коментари Харесай

Плановете на ПП/ДБ: "Ще излъжем ГЕРБ да гласуват Закона и да разкараме Гешев. После с наш главен прокурор ще бием шута на Мутрата..."

От поверителни вътрешни чатове на Политическа партия не престават да излизат действителните проекти на новата- остаряла коалиция за тръбената промяна в правосъдната система и коалирането с ГЕРБ.

Част от вътрешна преписка бе публикувана в медиите:

В чата се вижда, че разискват да „ прилъжат “ ГЕРБ единствено за гласовете на депутатите им, след което да махнат Гешев, а след това желаят да  назначат „ техен “ основен прокурор.

Скрийншотът е на Milena Georgieva, участник в тайната полемика. Реално постът е демонстрира една обществена загадка – че ПП-ДБ „ ухажват “ ГЕРБ, само че не по друга причина, а тъй като са им нужни гласовете на първа политическа мощ, с цел да съумеят да прокарат закона „ Крум Зарков “. Специалисти в юридическите науки го дефинират, като противоконституционен, а задачата му е да понижи пълномощията на основния прокурор, а в тази ситуация съответно на Иван Гешев.

Ясно, че крайната цел е да бъде свален Иван Гешев, а на негово място да бъде подложен доближен до Демократична България, от който след това ще се чака да се саморазправи с водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

Това слага доста въпроси в обществото ориентирани към партийната групировка, само че все още няма отговори и формален коментар по случая.

А единствено преди ден се организира първата публична лидерска среща сред първите на парламентарните избори ГЕРБ-СДС и вторите по резултат ПП-ДБ за разискване на кабинет.

Инфо: pik.bg

 

Тагове: ПП чат таен чат Гешев съдебна реформа закон за основния прокурор ГЕРБ new
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР