От повече от седмица Александър Заков от петричкото село Ключ

...
От повече от седмица Александър Заков от петричкото село Ключ
Коментари Харесай

Братът на мъжа, който е 10 дни в неизвестност: Имаме следи. Умишлено се крие, но не знам защо

От повече от седмица Александър Заков от петричкото село Ключ е в неопределеност. " Пред " Нова телевизия приказва неговият брат - Борислав.

" За диря не мога да кажа, само че се допуска, че е спал в някаква вила в покрайнините на село Първомай. От там е избягало сутринта през вчерашния ден хипотетичното лице. Няма данни за други търсени в нашия район, няма данни за скитници. Ние десети ден към този момент го търсим. Има следи - разбъркване на предмети, някакъв диван, на който възглавницата е била там. Разпитал съм персонално притежателя. Собственикът персонално е запалил нощес печката и е оставил вода и храна на масата, с цел да може по някакъв метод да се прибере. Аз съм сигурен, че съзнателно се крие. Причината не знам. Той е кротка персона, с никой не се е карал до момента. Не знам, нямам концепция, само че съзнателно се крие, да. Искам да моля към планински служби и доброволци, имаме потребност от кучета. Районът е подобен, че би трябвало да се тръгне по диря, по аромат на негова дреха и каквото и да било. Той може да застане и да ни следи от някъде. Първата диря е на 30-ти. Клетка е засякла неговия телефон, който е бил в него. На 31-ви едно момиче от Първомай ми сподели, че е забелязан там ", сподели той 

" Има присъединяване в издирването. Никой не е споделил, че не може. Кой каквато опция има, постоянно се включва в издирването. Да се надяваме и на Господ да помогне. Дано да се случи знамение към този момент. Това е десети ден ", сподели кметът на селото Македонка Иванова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР