От повече от месец в България е обявено извънредно положение,

...
От повече от месец в България е обявено извънредно положение,
Коментари Харесай

Хотелът на Тотев в Пловдив сее зараза, въпреки изричната забрана на ИП и Щаба! ГЕРБ ли му прави чадър?

От повече от месец в България е оповестено изключително състояние, поради болестта превзела целия свят. Всеки ден ограниченията стават все по- съществени, а едни от градовете с огромен брой хора е Плодвид. Оказва се, обаче че зя някой пловдивчани възбраните не важат и на фона на това, че в цяла България хотелите са заключине и не действат, този на Иван Тотев си работи необезпокоявано. Заразата се популяризира, хората колкото да се борят с нищетата, а за някой правила не важат.

Наематели на някогашния кмет на Пловдив Иван Тотев в бизнес центъра до фамилния хотел "Империал “ го карат през пръсти и въобще не съблюдават противоепидемичните ограничения, наложени на всички българи.

Десетки младежи, работещи в аутсорсинг фирмите и колцентъра, които се обитават в бизнес център "Лайм трий " до хотел "Империал ", се бяха скупчили в сряда на огромни групи, без да съблюдават обществена отдалеченост и всички без маски на публичното място, споделя "Марица ".

Явно младежите бяха слезли за къса отмора за по цигара, само че това няма по какъв начин да оправдае неналичието на каквито и да е защитни ограничения против ковид.

Според съседи, живеещи наоколо, сходна е обстановката всеки ден.

"Сутрин рано сред 8 и 9:30 часа улицата е цялостна с младежи, както и по обяд. Първо си мислех, че са възпитаници, тъй като са все младежи. После от съседи разбрах, че работят в постройката до хотела ", споделя Йорданка Пенчева, която живее в непосредствена непосредственост до бизнес центъра.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР