От повече от година вече знаем, че Брадли Купър се

...
От повече от година вече знаем, че Брадли Купър се
Коментари Харесай

Брадли Купър в света на музиката, любовта и предателството

От повече от година към този момент знаем, че Брадли Купър се е захванал с работата по втория си режисьорски план. След дебюта си с " Роди се звезда ", където и взе участие паралелно до Лейди Гага, той още веднъж се потапя в света на музиката, любовта и измяната.
 Брадли Купър и рецензиите, които отнесе поради носа-протеза, с който играе Ленард Бърнстайн в Maestro
Защо носът на Брадли Купър се оказа проблем

Критиките, които му донесе

Maestro, който Брадли Купър като се изключи че ще режисира, само че и ще взе участие в основната роля, споделя за живота на известния композитор и диригент Ленард Бърнстайн.

Засега знаем, че филмът ще наблюдава професионалния път на музиканта, само че по-големият фокус ще е неговата персонална любовна история. Американската актриса Фелисия Монтеалегре, за която Бърнстайн се дами, ще бъде изиграна от Кери Мълиган.

В Maestro присъединяване ще вземат и други известни артисти, измежду които Мат Бумър, Мая Хоук, Сара Силвърман, Джош Хамилтън, Скот Елис и Гидиън Глик. Част от продуцентския екип пък, с изключение на Брадли Купър, са и Мартин Скорсезе и Стивън Спилбърг.

И като се изключи че във кино лентата са забъркани огромни имена, той към този момент е признат повече от добре от публиката. Овациите за него на международната му премиера през септември на филмовия фестивал във Венеция продължиха цели седем минути, а по-късно бе определен и за церемония филм на филмовия фестивал в Ню Йорк.

Имайки поради всичко това,  задава много огромни упования, които напълно не наподобява невероятно да оправдае. През август излезе тийзър, който ни разкри малко от атмосферата, а не щеш ли в този момент към този момент налице е и първият формален филмов откъс.

Двете минути и половина са задоволителни, с цел да стане ясно, че филмът дава поръчка да бъде един от най-хубавите за тази година. Дори Variety написа, че филмовият откъс, със своята изчерпателност, се подрежда измежду най-впечатляващите.

Кадрите ни демонстрират основните герои през разнообразни години от живота им, като още първоначално виждаме  като възрастния Бърнстайн, свирещ на пиано. " Ако лятото не пее в теб, тогава нищо не пее в теб ", споделя замислено той.
 Брадли Купър като Ленард Бърнстайн в първия филмов откъс на Masetro
Брадли Купър както не сме го виждали

Актьорът за повторно се опитва като режисьор

" И в случай че нищо не пее в теб, тогава не можеш да правиш музика ", дава отговор му Кери Мълиган (в ролята на брачната половинка на Бърнстайн), когато камерата демонстрира и двамата като млада двойка.

Премиерата на Maestro е на 22 ноември в определени кина, а в Netflix - на 20 декември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР