От поста в Кърджали е освободен Ресми Мурад, а от

...
От поста в Кърджали е освободен Ресми Мурад, а от
Коментари Харесай

Главчев смени областни управители от ДПС само месец след назначаването им

От поста в Кърджали е освободен Ресми Мурад, а от този в Смолян - Румен Пехливанов
Служебният министър председател Димитър Главчев сменя двама регионални шефове на Движение за права и свободи след по-малко от месец на този пост. Това излиза наяве от известие от пресцентъра на Министерски съвет, в което се показва, че с решение на държавното управление са назначени шефовете на Кърджали и Смолян, като със същото решение са освободени до момента заемащите длъжността.

В Кърджали поста на Ресми Мурад поема Никола Чанев, който за трети път заема тази служба. Дълги години е работил в локалната структурата на Националната организация по приходите като контрольор и шеф - бранш.

Магистър е по счетоводство и надзор от Университета за национално и международно стопанство, приключил е също " Национална и районна сигурност " в Пловдивския университет " Паисий Хилендарски ".

Ресми Мурад, който е ръководител на структурата на Движение за права и свободи в Кърджали, пък беше назначен в края на юни.

За регионален шеф на област Смолян е върнат Захари Сираков от ГЕРБ, като от мястото е освободен Румен Пехливанов - също деятел на Движение за права и свободи. 

Сираков заема поста за повторно. По специалност е правист, приключил е Пловдивския университет " Паисий Хилендарски ". Работил е като юрист в Регионалната ревизия по околна среда и водите в Смолян. Сираков е бил общински консултант в града в интервала 2011 година - 2015 година През по-голямата част от кариерата си е работил като юрист.

Пехливанов в действителност смени Сираков при започване на юли. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР