От последния епизод стана ясно, че Генчо е поредният отпаднал

...
От последния епизод стана ясно, че Генчо е поредният отпаднал
Коментари Харесай

След победата: Джаферович се възгордя, обърна се към Генчо

От последния епизод стана ясно, че Генчо е следващият изнемощял от " Игри на волята ", а Евгения Джаферович съумя да придобие още повече убеденост в уменията си след успеха в последната капитанска борба за този сезон на Арената. Гримьорката публично се трансформира в страшна опасност за 90% от останалите играчи.

Виж още: Поредна фрапантна смяна: Джулиана Гани сподели нова секси визия

Ако би трябвало да бъдем почтени, Генчо беше един от любимците за огромната премия - на Арената нееднократно сме виждали земеделецът да дава всичко от себе си в борбите. Е, виждали сме го и в друга светлина - да си почива, до момента в който дамите безусловно издъхват с последни сили, което се оказа черна точка за него в очите на феновете.

Виж още: Лефтеров: " За мен връзката с Мирела са минали неща! "

Знаем, че Джаферович се счита за най-хубава от всички и самочувствието ѝ няма по какъв начин да бъде прикрито. Във вчерашния епизод инфлуенсърката излезе с огромна убеденост на Арената против Генчо и тъкмо това ѝ оказа помощ да го победи в последния миг на съставния елемент с пъзела. До последно не се отхвърли и спокойствието беше в нейна изгода. 

Виж още: Помните ли Давид Чехльото от Big Brother? Няма да повярвате по какъв начин наподобява някогашният на Елеонора

Но ето това не сме очаквали. В персоналния си Instagram профил Джаферович показа фрагменти от вчерашната борба, а описанието подсказва, че въпреки всичко риалити звездата има някакъв почит към Генчо: " За мен беше чест да се изправя против Генчо ". Усмивката ѝ след успеха демонстрира, че няма човек, който може да ѝ се опре - даже след случая с ръката, след който към момента продължава да носи шина. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР