От последните избори сме върнали подкрепата на 38 193, което

...
От последните избори сме върнали подкрепата на 38 193, което
Коментари Харесай

Бойко Борисов и ГЕРБ с брифинг след вота – съобщават намеренията си

От последните избори сме върнали поддръжката на 38 193, което демонстрира, че посоката ни е вярна. Този резултат е реализиран в извънредно нападателна среда, тъй като задачата беше да се унищожи една партия. Какво реализираха те? 128 578 гласа разлика с Политическа партия, 538 534 с Има Такъв Народ. Това уточни Томислав Дончев на първия брифинг на ГЕРБ след успеха им на парламентарните избори в неделя.
Прочетете още
 Адекватно и уравновесено систематизиране измежду гласоподавателите. Голяма част от българските жители са дали поддръжката си за нас. Следва комплицираната задача какво вършим от тук нататък, сподели още Дончев. Когато имаш тези данни зад тила, можеш да разсъждаваш на глас за действителностите в България. Тези избори демонстрираха, че народът на никого не му даде независимо След повече от 36 часа безмълвие спечелилите от изборите, ГЕРБ, дават конференция с първи мнения за резултатите.

Бойко Борисов съобщи, че по-късно доста илюзии изчезнаха.

„ 80% от хората желаят държавно управление, нищо по-различно няма да се получи при нови избори.  Ранното ми пенсиониране, за което  приказваха също се оказа погрешно, до момента в който ви надвивам на избори. Дори в районите на Движение за права и свободи – Шумен, Търговище, Разград, Силистра в градовете сме първа политическа мощ, в региона губим.  Благодаря на всички, които не се уплашиха. За това моите оферти са няколко ”, сподели Борисов.

Очаквайте детайлности!

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР