От пореден ремонт се нуждае столичната ул. Граф Игнатиев. Участъкът

...
От пореден ремонт се нуждае столичната ул. Граф Игнатиев. Участъкът
Коментари Харесай

#HUBAVOE: Гафът на Графа става все по-голям

От следващ ремонт се нуждае столичната ул. ”Граф Игнатиев ”. Участъкът стана бодил в очите на жители и организации, провокира и голям брой кавги поради некачественото осъществяване. За следващият проблем алармират от ”Спаси София ” - 2 години и четири ремонта по-късно пословичният централен сектор още веднъж е напукан и с надигнати плочки.
Поредният саморазпад, несъмнено, е разследване от невиждания форсмажор и пролетните температури и никога не е неточност на проектантите, на изпълнителите от Джи Пи Груп или на столичния кмет Йорданка Фандъкова, който за 12 години не съумя да направи и един ремонт, който да не хлътне десетина пъти преди да му изтече гаранцията, показват от " Спаси София "

Така отпътуваха 13 млн. лева от парите на данъкоплатците пред очите на целия град.

" Трагедията на Графа в действителност демонстрира тоталната и пародийна отпадналост на ръководството на София. Само две меки зими бяха задоволителни, с цел да видят сметката на хубостите, с които Фандъкова ни подари против 13 млн. лева Но на нея не ѝ пука! Нали има " нов екип с нови хрумвания " и пропагандна машина, която да ни убеждава, че свършеното с две леви лице е толкоз #HUBAVO, само че #NEEGOTOVO! ", показват още от организацията.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР