От понеделник всички ученици се връщат в клас и няма

...
От понеделник всички ученици се връщат в клас и няма
Коментари Харесай

Николай Денков: От понеделник всички ученици се връщат в клас

От понеделник всички възпитаници се връщат в клас и няма да има механизъм на ротация, обезпечени са задоволително проби, съобщи в ефира на bTV служебният министър образованието.

По думите му децата би трябвало да бъдат в клас, тъй като сега заболяевамостта понижава.

„ Няма никаква възможност разновидността „ Омикрон “ да промени обстановката в страната, най-малко до Коледната почивка “, сподели още министър Денков.

Той уточни, че се борави единствено с щадящи проби, които се намират на склад, поради проблем с доставките. „ Със сигурност имаме проби за идната седмица до края, а също по този начин имаме увещание, че ще дойдат в допълнение, които да стигнат доникъде на януари, дори и малко по-нататък “, изясни просветителния министър.

Според него здравното и просветителното министерство би трябвало дружно да обсъдят ограниченията, които се ползват и дълготрайно да възнамеряват какви ще бъдат разновидностите.

„ Ако ще бъдат проби, тогава да се създадат поръчки преди Нова година, с цел да има, когато са нужни “, изясни Денков. Според него вземането на решения от през днешния ден за на следващия ден би трябвало да изрично да престане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР