От понеделник в Нова телевизия ще има две нови лица.

...
От понеделник в Нова телевизия ще има две нови лица.
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Горещата синоптичка на Нова телевизия Нора Шопова се съблякла чисто гола за тези ГОРЕЩИ СНИМКИ

От понеделник в Нова телевизия ще има две нови лица. Едното от тях ще е Нора Шопова. Красавицата е доста прочут модел с огромни достижения. Тя е красила кориците на някои от най-известните списания. Нора е приключила право и с изключение на смъртоносен сексапил има и бърз разум.

В ранните си двадесет, тя към този момент се е снимала за доста световноизвестни марки и списания. Била е на корица на румънския Elle и на немската Grazia. Появявала се е в съществени фотосесии за издания като Io Donna, Flair magazine и Cosmopolitan.

Изтънченост. Класа. Стил. Неповторимо лъчение, което ни кара да се връщаме още веднъж и още веднъж към фрагментите, от които грее нейният облик. Потъваме в сините ѝ очи, а след това изплуваме на повърхността още веднъж.

Нора Шопова се дефинира като прочувствена, откровена, положителна и притеснителна млада жена. " В делова среда, както и при всяка останала специалност, аз просто съм по-тиха, съсредоточена и професионално настроена. За мен това да бъда себе си, без значение от събитията, е от изключителна значимост ", сподели тя.

Снимките й са доста, измежду които можем да открием такива единствено по бански, само че и без безусловно никакви облекла.

А вие харесвате ли новото сексапилно лице от екрана на Нова телевизия?






Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР