От понеделник, 30 март 2020 г., „Софийска вода“, част от

...
От понеделник, 30 март 2020 г., „Софийска вода“, част от
Коментари Харесай

„Софийска вода“ АД осигурява непрекъснатост на важни административни услуги за клиентите си с предварителен график

От понеделник, 30 март 2020 година, „ Софийска вода “, част от Веолия, обособява място в Центъра за обслужване на клиенти (ЦОК) в Бизнес парк София особено за осъществяване на административни услуги. Работното му време ще бъде от 08:00 до 17:00 часа, с спиране от 12:00 до 13:00 часа за задачите на стерилизация на офис пространството. (входът е откъм бул. „ Ал. Малинов “)

Ще се правят единствено посочените по-долу механически услуги и ще се подписват съглашения за разсрочено заплащане . Няма да се дават информации и заплащания по обособени сметки.

За да се подсигурява сигурността на нашите клиенти и чиновниците ни, и спазвайки разпорежданията на здравния министър Кирил Ананиев и кмета на София Йорданка Фандъкова, визитите ще се правят само с авансово записан час на телефон +359 884 309 330 или на e-mail: [email protected]

Техническите услуги, които ще се правят, са: Издаване на изходни данни за планиране на отклонения от "ВиК " мрежи (само в случай че за парцела има издадени предварителни данни в границите на предходните 12 месеца); Преиздаване на изходни данни за планиране, заради изминал период или настъпили градоустройствени промени (само в случай че за парцела има издадени предварителни данни в границите на предходните 12 месеца); Съгласуване на работен план за сградно водопроводно или канализационно отклонение; Съгласуване на общоприет работен план за сградно водопроводно и сградно канализационно отклонение; Съгласуване на планове за улични водопроводи и съоръжения; Съгласуване на планове за улични канали, колектори и съоръжения; Становище за вътрешно преустрояване във връзка с сградно водопроводно или канализационно отклонение; Сключване на контракт за присъединение по чл.84 от Закона за устройство на територията (ЗУТ).
За да подсигурява сигурността на клиентите и чиновниците си, „ Софийска вода “ приканва всички гости да носят защитни средства при посещаване на Центъра за обслужване.

Услугите ще могат да бъдат заплащани единствено посредством ПОС терминал, с цел да се подсигурява най-малък контакт сред клиентите и чиновниците на „ Софийска вода “ АД.

От „ Софийска вода “, част от Веолия, бихме желали да Ви призовем да се възползвате оптимално от онлайн услугите ни в името на общата ни сигурност.

Отдел Комуникации на „ Софийскa вода”
Повече за „ Софийска вода “:
Предоставя услугите водоснабдяване, отклоняване и филтриране на отпадъчните води на територията на столичната община с население 1,4 милиона души Първото публично-частно партньорство и най-големият вложител във водния бранш на страната млн. лева за възстановяване на ВиК системата и опазването на околната среда планува капиталовата стратегия за интервала 2017 – 2021 г. 46 млн. лева вложения за 2018 година 9 ноември 2010 година „ Софийска вода “ АД става част от „ Веолия “, която придобива мажоритарния дял от 77,11% в дружеството
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР