От понеделник /25 октомври/ Имунизационният център на УМБАЛСМ Н.И. Пирогов,

...
От понеделник /25 октомври/ Имунизационният център на УМБАЛСМ Н.И. Пирогов,
Коментари Харесай

От понеделник Имунизационният център на Пирогов ще ваксинира от 8.00 до полунощ

От понеделник /25 октомври/ Имунизационният център на УМБАЛСМ " Н.И. Пирогов ", оголен в медицинския център на болничното заведение, ще работи с променено работно време, оповестиха от най-голямата незабавна болница.

Желаещите да си слагат ваксина могат да го създадат всеки ден - от 8.00 часа до среднощ. За улеснение на жителите са обезпечени три медицински екипа в Имунизационния център, които ще работят в това число в събота и в неделя, при удължено работно време. Разполагаме с задоволителни количества от записаните на територията на България ваксини - Comirnaty /Pfizer/, Moderna и Janssen, като зареждането се реализира посредством РЗИ-София, осведомят от " Пирогов ". За последните четири дни в Имунизационния център са сложени 1846 ваксини.

" Пирогов " трансформира от на следващия ден цената на бързите антигенни проби. Гражданите ще заплащат единствено такса за вземането на тестът, която ще е в размер на 10 лв.. Обособените за задачата пунктове се намират пред входа на мултипрофилното незабавно поделение на болничното заведение и са с работно време сред 8.00 и 18.00 часа. За всички чиновници на УМБАЛСМ " Н.И. Пирогов " бързите антигенни проби остават изцяло безвъзмездни.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР