От понеделник (23-и май) късната емисия на Новините на NOVA ...

От понеделник (23-и май) късната емисия на Новините на NOVA

Късната емисия на Новините на NOVA започва в 22:00 часа през лятото

От понеделник (23-и май) късната емисия на Новините на NOVA е с нов начален час . Обобщението на най-важните тематики от деня ще стартира в 22:00 часа през летните месеци. То ще бъде показано от одобрените двойки водещи на NOVA – Ани Салич и Николай Дойнов, Даниела Тренчева и Христо Калоферов.
„ Новият начален час следва естествената смяна на зрителските настройки. Така нашата публика ще получава в комфортно време резюме на деня в късната емисия на NOVA “ – съобщи Илия Дафов, основен продуцент „ Новини и настоящи излъчвания “ в Нова Броудкастинг Груп.

Сутрешният блок на NOVA NEWS „ Твоят ден “ се удължава от 1-и юни. Предаването на осведомителния канал към този момент ще стартира с едночасов информативен блок от 8:00 до 9:00 часа и ще продължи до 12:00 часа. Спечелилият доверието на феновете формат преди обед с водещ Лора Инджова ще продължи да следи пулса на делничните дни с настоящи събеседници, експертни мнения и директни включвания от България и чужбина.
 Лора Инджова NOVA
„ Твоят ден “ към този момент ще се излъчва до 12:00 часа и това ще ни разреши да бъдем благонадежден източник на информация в този деен часови пояс. Щастлив съм, че към потвърдилите се експерти в екипа на предаването се причисляват още двама – Ваня Бедрова като продуцент и Васил Детелинов като изпълнителен продуцент “ – разяснява Константин Караджов, изпълнителен продуцент на NOVA NEWS.

За Новините на NOVA

През последните години Новините на NOVA са най-използваният източник на информация, съгласно данните от годишния Digital News Report на Института за проучване на публицистиката „ Ройтерс “ към университета в Оксфорд. Според същото изследване новинарският уебсайт nova.bg заема първото място в класацията за най-силен онлайн канал за достоверна информация.

Новините на NOVA могат да се слушат и по радио NOVA NEWS, а детайлности да се наблюдават на уеб страницата. Новините на NOVA са и във Фейсбук, Instagram, Twitter, Telegram и Viber.

Бърз достъп до най-важните тематики от България и света на всички места и когато и да е предлага мобилното приложение на NOVA.

За NOVA NEWS

NOVA NEWS е информативен ефирен канал с 24-часово осведомително покритие. Той служи като насочна точка в моменти на настоящи събития с изключителни включвания непосредствено от най-горещите точки. Зрителите имат опция да наблюдават значимите локални, национални, европейски и международни тематики от деня с вести на всеки кръговиден час. В програмата на NOVA NEWS влизат още одобрени публицистични излъчвания, както и директните предавания на значими за обществото стопански, политически, обществени и културни събития.

Източник: dariknews.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg