От понеделник, 08 март, всички отпътуващи от територията на Англия

...
От понеделник, 08 март, всички отпътуващи от територията на Англия
Коментари Харесай

Лондон въведе нови изисквания за излизащите от Англия за чужбина

От понеделник, 08 март, всички отпътуващи от територията на Англия са длъжни да попълнят нова декларация, с която да удостоверят, че имат основна причина за пътуването, оповестиха от Министерство на външните работи.

Според въведените от управляващите ограничавания, вероятните аргументи, при които се позволява излизане от страната са единствено пет: работa, обучение, доброволчество, медицински аргументи или полагане на грижи за други лица (т.нар. compassionate grounds ), както и сватби и погребения или свързани с тях събития.

Превозвачите ще ревизират попълнените формуляри преди началото на пътуването. На пасажери без попълнена декларация може да се откаже достъп до резервирания превоз . Превозвачите също ще бъдат задължени да показват на своите уеб страници, че формулярът би трябвало да бъде запълнен преди потегляне на път.

може да бъде изтеглена от уеб страницата на английското държавно управление.

От Министерство на външните работи предлагат на пребиваващите в Англия българи да се срещнат с оповестените към документа . Полетата за попълване на декларацията се намират на втора и трета страница от PDF файла на документа.

Попълнената форма би трябвало да е подписана - на хартия или изтеглена на цифрово устройство.
 Изолират в хотел за 10 дни идващите от рискови страни във Англия
Изолират в хотел за 10 дни идващите от рискови страни във Англия

Мерките влизат в действие от 15 февруари

При нужда от подпомагане българските жители в Обединено кралство Англия и Северна Ирландия могат да се обръщат към българското посолство в Лондон на следните телефонни номера: +44 20 7581 3144; +44 20 7584 9400, +44 20 75893763.

Сигнали могат да се подават и на имейл адресите на българското посолство в Обединеното кралство:,,.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР