От понеделник – 17-ти май, до петък /21-ви май/ движението

...
От понеделник – 17-ти май, до петък /21-ви май/ движението
Коментари Харесай

От 17 до 21 май движението между 324-ти и 327-ми км в платното за Бургас на АМ „Тракия“ ще е в една лента

От понеделник – 17-ти май, до петък /21-ви май/ придвижването на моторните транспортни средства сред 324-ти и 327-ми км в платното за Бургас на ще е в изпреварващата лента. За ремонтни действия на асфалтовата настилката ще бъде лимитирано прекосяването в дейната лента.
От 25-ти май до 31-ви май трафикът от 331-ви до 335-ти км в платното за Бургас на Автомагистрала „ Тракия “ ще e в изпреварващата лента. За ремонтни работи на пътното платно ще бъде лимитирано придвижването в дейната лента.
 По Автомагистрала Тракия до 9 май в региона на надлеза при 159-ти км ще има две ленти за София и една за Бургас По Автомагистрала " Тракия " до 9 май в региона на надлеза при 159-ти км ще има две ленти за София и една за Бургас
Шофьорите да съблюдават разпоредбите за придвижване и да не употребяват спешната лента за по-бързо напредване по автомагистралите, поучават от...
Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание и да съблюдават прецизно поставената сигнализация и ограничаването на скоростта – 70 км/ч.
Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ –, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР