От полунощ на 25 март Румъния въвежда нови рестрикции. Всички

...
От полунощ на 25 март Румъния въвежда нови рестрикции. Всички
Коментари Харесай

При пътуване за Румъния: Българските граждани подлежат на задължителна 14-дневна карантина

От среднощ на 25 март Румъния вкарва нови рестрикции. Всички български жители, които пресекат границата на северната ни съседка подлежат на наложителна 14-дневна карантина на посочен от тях адрес.

Ограничението не се отнася за водачи на товарни коли и директно преминаващи български жители, осведомят от Групово дело „ Гранична полиция “.

Румънските управляващи са определили коридори за прекосяване през територията на Румъния на товарни коли, пътуващи директно през страната към Молдова и Украйна. Такива коли могат да преминат българо-румънската граница единствено през взаимния Граничен контролно-пропусквателен пункт Русе – Гюргево.
Отново опашка от камиони на границата с Румъния Проблемът с трафика на граничния пункт е единствено на вход
На границата с Румъния на при Видин трафикът е натоварен на вход, а на граничния пункт при Русе – на излаз за товарни коли. На граничните пунктове Силистра, Дуранкулак и Оряхово трафикът е естествен.

За 30 дни от 14 март румънските гранични управляващи са спрели прекосяването на хора и коли на граничните пунктове, съпределни на българските Никопол, Свищов, Кайнарджа, Крушари и Кардам.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР