От полунощ днес (9 юли) отстъпката от 25 стотинки на

...
От полунощ днес (9 юли) отстъпката от 25 стотинки на
Коментари Харесай

Остъпката от 25 стотинки на литър вече може да се ползва

От среднощ през днешния ден (9 юли) отстъпката от 25 стотинки на литър гориво към този момент може се употребява на бензиностанции из цялата страна. Няма обвързване да бъде давана, всяка верига или обект преценя независимо дали да я дава.

По първични данни на Клуб Z най-големи вериги към този момент оферират отстъпката. Тя може да се употребява на бензин А95, базовият дизел, пропан-бутан и метан. Не е за по-скъпите горива, които са с добавки.

Какво е нужно, с цел да се възползват клиентите?

Първо, попитайте в обекта дали тези 25 стотинки на литър надолу в цената са налични. На касата не са длъжни да вършат отстъпката, тя би трябвало да се изиска, оповестиха търговци.

Ако бензиностанцията я дава и вие я заявите, транспортното ви средство би трябвало да е М1 или L1 (не става за така наречен “баничарки”). Необходимо е да визиите дребния ваучър на возилото.

Отстъпката не важи за фирмени коли, а единствено за персонални. Не можете са желаете фактура. Не можете да желаете и отсъпка. Ако имате такава към дадена верига или станция, тя отпада. Не може да се комбинира.

Издава се обособен касов бон, не се изискват персонални данни. Плащането може да става в брой или с банкова карта.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР