От полицията във Враца излязоха с подробности за жестоката катастрофа

...
От полицията във Враца излязоха с подробности за жестоката катастрофа
Коментари Харесай

МВР: Размазалият се моторист край Враца няма книжка

От полицията във Враца излязоха с детайлности за жестоката злополука с моторист край Враца, за която първо организация BulNews заяви през вчерашния ден.
Припомняме, че към 14.30 часа на Оряховско шосе, на разклона за село Чирен, се сблъскаха лек автомобил "Тойота Ярис " с врачанска регистрация и мотор "Хонда ".

От последните минути! Моторист се размаза в кола край Враца /снимки/

Колата е пътувала от регионалния център към селото. На разклона за обитаемото място шофьорката е спряла, с цел да завие вляво. Зад нея с огромна скорост е идвал мотористът, който не съумял да спре и се забил в задната част на возилото.
От мощния удар рокерът изхвърчал на повече от 50 метра. На мястото дошъл полицейски екип, пожарна и кола за спешна помощ. На тежко потърпевшият е оказана първа помощ и той е превозен във врачанската болница в тежко положение с голям брой контузии, където по-късно е бил нормализиран.
От справката на униформените станало ясно, че той е 17-годишен юноша, без удостоверение за правоуправление. Той не е пробван за алкохол поради физическото му положение, издадени са талони за кръвни проби за алкохол и за опиати. На шофьорката на лекия автомобил е направена проба за приложимост на алкохол, която е негативна.
При случая е потърпевша и спътничката в "Тойота "-та. 61-годишната жена също е настанена в МБАЛ "Христо Ботев " във Враца.
По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР