От полицията във Враца излязоха с официална информация за катастрофата

...
От полицията във Враца излязоха с официална информация за катастрофата
Коментари Харесай

МВР: Шофьорката от катастрофата с монтански жандармерист във Враца е била пияна

От полицията във Враца излязоха с публична информация за злополуката с монтански жандармерист във Враца. Шофьорката, която е пътувала с двете си деца, е била пияна. Дрегерът отчел 1.33 промила в издишания от нея въздух.
Пътният случай стана нощес, към 21.30 часа, а за него заяви още веднъж първо BulNews.



Лек автомобил "Фолксваген Голф " с врачанска регистрация, ръководен от 39-годишен мездренчанин, се движел от бул. "Васил Кънчов " по надлеза при КАТ в посока ж.к. "Сениче ", паралелно с врачански "Опел Зафира ". Зад кормилото била 47-годишна жена, която пътувала от пл. "Руски " в посока ж.к. "Дъбника ".
Изведнъж лидерът на "Голф "-а, който е чиновник на жандармерията в Монтана, решил да направи неразрешен ляв завой и лишил преимуществото на другата кола. Жената не съумяла да спре и се забила в шофьорската му врата. Ударът е бил толкоз мощен, че двете коли изхвърчали от пътя, като едната се спряла в дирек на паркинга на магазина, а другата до нея.
Вследствие на случая са ранени пасажери от двата автомобила. Причините за злополуката са лишаване на преимущество от страна на лидера на „ Фолксваген “-а и приложимост на алкохол от 47-годишната жена, прецизират от Министерство на вътрешните работи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР