От полицията се обърнаха с молба за съдействие - търсят

...
От полицията се обърнаха с молба за съдействие - търсят
Коментари Харесай

След като мъж нокаутира друг в София: МВР търси свидетели ВИДЕО

От полицията се обърнаха с молба за подпомагане - търсят се очевидци на закононарушение, осъществено на 26 януари 2024 година, към 14:30-14:40 ч., на кръстовището на ул. „ Златен връх “ и бул. „ Черни връх “ в София.

На видеото, оповестено от полицията, се вижда само мъж, който стои прав пред вратата на отворена кола, следва удар от различен мъж, който е в колата, и той е съборен на земята.

Очевидци допускат, че сред мъжете е настъпил спор поради погрешно паркиране. А от Министерство на вътрешните работи не оповестяват детайлности към случая. Струпват се, обаче, доста хора в региона, които евентуално оказват помощ и са станали очевидци на случилото се.

В обществената мрежа Facebook свидетел споделя, че младият мъж, за който се твърди, че е паркирал погрешно автомобила си, е блъснал тежко в лицето другия мъж, който почнал разправата.

Затова от Столична дирекция на вътрешните работи се обръщат с молба за подпомагане към жителите, които са били в региона на местопроизшествието, и имат информация, да оповестят на тел. 112 или в най-близкото районно ръководство.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР