От полицията съобщиха официална информация за тежката катастрофа във Врачанско.

...
От полицията съобщиха официална информация за тежката катастрофа във Врачанско.
Коментари Харесай

От полицията излязоха с подробности за тежката катастрофа между Мраморен и Баница

От полицията оповестиха публична информация за тежката злополука във Врачанско.
Пътният случай стана през вчерашния ден, сред Мраморен и Баница, а за него заяви първо организация BulNews.



Около 15.40 часа служащи от пътно-строителна компания почиствали към банкета и мантинелите край пътя, поради което отбивали преминаващите коли поетапно, когато пристигнал редът на БМВ "316 ", ръководено от Х. З. на 30 години от Враца. Шофьорът пуснал спешни и спрял изцяло, а зад него в посока Враца летял лек автомобил "Мерцедес Б170 ", с лидер 67-годишният С. Г., също от регионалния град. Възрастният мъж видял в последния миг спрялото пред него возило и с цел да избегне удар откъм гърба свил кормилото вляво и се забил челно в приближаващ отсреща джип "Мазда СХ-7 ", който бил ръководен от В. С. на 44 години от Козлодуй.
За благополучие при удара няма убити. Ранени са лидерът на "Мерцедес "-а, който е с охлузна рана на лявата ръка, и пасажерите от "Мазда "-та - В. С. на 15 години и 40-годишната М. С. Детето е със спукано ребро от дясно, а дамата е получила охлузни рани в региона на гърдите.
Щетите по моторните транспортни средства са в развой на изясняване, а тези отвън тях - 12 метра защитна мантинела. Причината, довела до злополуката, е несъобразена скорост от страна на С. Г.
Всички водачи са тествани за приложимост на алкохол, като пробите им са негативни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР