От полицията отричат за такъв случай От ВМРО се обърнаха

...
От полицията отричат за такъв случай От ВМРО се обърнаха
Коментари Харесай

ВМРО пита СДВР: Има ли нападнати младежи от араби в София, има ли задържани?

От полицията отхвърлят за подобен случай
От Вътрешна македонска революционна организация се обърнаха към Столична дирекция на вътрешните работи с искане да бъде дадена информация за вероятно нахлуване над няколко младежи, осъществено в четвъртък към 19 часа в центъра на София.

" Днес медии и жители оповестяват за нахлуване на араби над няколко български момчета и момиче. На 7 март 2024 година след 19 ч. на бул. " Витоша " в София (пешеходната част) няколко млади мъже, очевидно от арабски генезис, атакуват български жители.

Споразумението с Австрия, което Денков и Габриел подписаха към този момент дава своите резултати. Ние предупреждавахме, че с този неприличен контракт България ще се трансформира в гето, в което " сътрудниците " от Европейски Съюз ще ни връщат мигранти и то тези от тях, които не подлежат на интеграция - т.е. тези, които са им в тежест и не им трябват. Предвидихме, че точно сходни хора ще бъдат причина за напрежение в обществото и повишение на криминогенната конюнктура ", пишат в обръщението си от партията.

От Вътрешна македонска революционна организация задават и въпрос към столичната полиция дали са записали случая и има ли арестуван за него.

По-късно от столичната полиция оповестиха пред , че не са получавали сигнал за побой, нанесен от мигранти над българи в центъра на София. До момента няма и формирано следствие по случая.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР